Dags att byta däck?
Däckverkstad Hawaii, Grimmereds industriområde

DÄCKBYTE / HJULBYTE | DÄCKHOTELL | KÖPA DÄCK


hjulbyte / däckbyte i Göteborg

Skifte till sommardäck och vinterdäck? - Däckbyte till vinterdäck sker i början av oktober. - Vinterdäck är ett måste enligt lag under perioden 1 december - 31 mars. - Däckbyte till sommardäck börjar i mars månad. I vår verkstad kan ni byta däck året runt! Vi erbjuder hjulbyte och förvaring av utbyta hjul.

OM DÄCK - BRA TIPS INFÖR DÄCKBYTE Gör däckbyte i tid. Kör inte på förslitna däck. Det finns tre sorters vinterdäck: dubbade däck, odubbade däck för nordiska länder och odubbade däck för mellaneuropeiska förhållande Om dubbarna är slitna (under 0,9 mm) blir tex. bromssträckan längre. Det är viktigt att byta däck till nya. Undvik stora skillnader i slitage mellan däcken. Lagra däcken rätt.
däckbyte Göteborg

Däckbyte

fr. 350 kr / 4 st.

Ring 073-7557259

billigaste dackhotell i goteborg

Däckhotell

fr. 450 kr / 4 st.

073-7557259 Eposta

däckpriser Frölunda

Köpa däck

Balansering & montering ingår

073-7557259 Eposta


Varför ska du anlita vårt däckhotell?


Hawaii däckhotell är just nu billigaste däckhotell i Västra Göteborg! Vi har utökat antal däckförvaringsplatser och erbjuder konkurrenskraftiga kampanjpriser. Hos oss sker det smidigt - vi skiftar hjul, förvarar däck på ett säkert sätt samt balanserar och tvättar dem vid behöv. Bor du i lägenhet och inte kan ha hjulen i förråd – på grund av försäkringsvillkor – är däckhotell absolut att rekommendera.

Ny kund? Lämna dina däck i däckhotellet och få 100 kr rabbat på däckbyte.

HITTA TILL OSS

bilvård, däck, Göteborg